I made this widget at MyFlashFetish.com.

LOGO

LOGO
PEKIDA DAERAH TITIWANGSA

PRESIDEN KELAB

My photo
GAZA, TITIWANGSA KG.BARU K.L W.P

My Blog List

ORANG RAJIN BERKAYUH

POWER RECOVERY

CUACA

bloguez.com

SERVIS DAN BAIKI SUSPENSI ROCKSHOX

SALAM SEJAHTERA KEPADA PEMILIK SUSPENSI DEPAN JENAMA ROCK SHOX,UNTUK AHLI MAHUPUN BUKAN...JIKA ANDA MENGAMBIL MASA MENUNGGU TERLALU LAMA UNTUK SIAP PAKAI KERANA KESESAKKAN DIKEDAI BASIKAL,MEKANIK TIADA PENGALAMAN,TIADA MASA DAN TIDAK MENGETAHUI TEMPAT YANG MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN MEMPERBAIKI DAN SERVIS SUSPENSI DEPAN ROCKSHOX?...INGIN SAYA MENGAMBIL PELUANG INI SEBAGAI KERJA SAMBILAN INGIN MEMBANTU ANDA DI SEKITAR LEMBAH KLANG...SILA PASTIKAN MASALAH KEROSAKKANYYA DAN JIKA TIADA KEROSAKKANYA SEKADAR HENDAK SERVIS SILA E-MAIL NAMA PENUH/SAMARAN/TEL DAN SEGALA MASALAH SUSPENSI ROCK SHOX ANDA KE SIDMOBILE30@GMAIL.COM. ...SEMUA PERTANYAAN DAN MAKLUMAT ANDA AKAN DIHANTAR KEPADA MEKANIK UNTUK MENDAPATKAN JAWAPAN.

SETIAP SUSPENSI YANG DISERVIS HANYA MENGAMBIL MASA 1 HINGGA 3 JAM UNTUK DISIAPKAN,JIKA TIDAK, IA BERGANTUNG PADA MASALAH YANG DIHADAPI PADA SUSPENSI DAN STOK ALAT GANTI YANG MASIH BERADA DALAM SIMPANAN.TIDAK TERMASUK MASA PENGAMBILAN DAN PENGHANTARAN DARI TEMPAT ANDA.

SETIAP PENGAMBILAN+PENGHANTARAN DIKENAKAN BAYARAN RM30 HINGGA RM50 MENGIKUT JARAK DARI KAWASAN TEMPAT UNTUK DISERVIS.ROCK SHOX ANDA AKAN DIKEMBALIKAN DALAM TEMPOH 24JAM.

HARGA SERVIS SETIAP SUSPENSI MENGIKUT SETIAP MODEL YANG BERADA DIPASARAN.HARGA DITENTUKAN OLEH BENGKEL SERVIS.SEBAGAI PENGALAMAN SAYA,SBG CONTOH UNTUK MODEL SID RACE HARGA SERVISNYA ADALAH RM150 KEBAWAH TANPA SEBARANG KEROSAKKAN.

PASTIKAN ANDA TELAH MENGENAL PASTIKAN NOMBOR I.D ROCKSHOX ANDA SEBELUM MENYERAHKANNYA KEPADA SAYA DAN TELAH MENANGALKAN SUSPENSI DARI RANGKA BASIKAL.

WAKTU URUSAN SAYA KENA CEPAT
HARI ISNIN - JUMAAT
JAM TIADA JANJI
BENGKEL TUTUP 5.30PM
(SABTU AHAD WAJIB KAYUH)

ROCKSHOX
YG DITERIMA SELEPAS JAM 3PM,AKAN DIHANTAR PADA KEESOKKAN PAGINYA OLEH KERANA JARAK BENGKEL TERSEBUT ADALAH JAUH DARI KUALA LUMPUR.

RESIT RASMI AKAN DISERTAKAN.

!!!KEPERCAYAAN BERADA DINALURI HATI ANDA!!!

No comments:

Post a Comment

JOM KAYUH LAGI

JUMLAH PENGAYUH

SEMBANG-SEMBANG


ShoutMix chat widget