I made this widget at MyFlashFetish.com.

LOGO

LOGO
PEKIDA DAERAH TITIWANGSA

PRESIDEN KELAB

My photo
GAZA, TITIWANGSA KG.BARU K.L W.P

My Blog List

ORANG RAJIN BERKAYUH

POWER RECOVERY

CUACA

bloguez.com

NAK JADI AHLI KELAB BASIKAL PEKIDA W.P?

SALAM...

KEPADA SESIAPA YANG MEMPUNYAI MINAT DALAM BERKAYUH BASIKAL BUKIT/MOUNTAIN BIKE,SAYA SELAKU PRESIDEN KELAB PEKIDA W.P AMAT MENGALU-ALUKAN KEHADIRAN SEKALIAN MENYERTAI AKTIVITI SUKAN SEMI LASAK INI.

APA YANG SEKALIAN PERLU BUAT UNTUK MENJADI AHLI IALAH HARUS MEMILIKI BASIKAL SENDIRI DAN BERADA DIDALAM KEADAAN BAIK DAN TERJAGA.KESIHATAN JUGA ADALAH FAKTOR UTAMA DALAM SUKAN INI.PASTIKAN SEKALIAN TIDAK MEMPUNYAI SEBARANG PENYAKIT YANG BOLEH MEMBAWA MAUT CONTOH SEPERTI JANTUNG DAN LELAH.DAFTAR NAMA,I.C,TELEFON DAN ALAMAT,IANYA ADALAH PENTING BAGI MEMASTIKAN KESELAMATAN ADALAH TERJAMIN DAN JIKA BERLAKU SEBARANG KECEMASAN.TIADA YURAN DIKENAKAN.JIKA HENDAK MENYUMBANG UNTUK MENJAGA KEHIJAUAN ALAM FLORA,TIDAK MENJADI MASALAH.E-MAIL KE SIDMOBILE30@GMAIL.COM

ADAKAH SUKAN INI BOSAN? YA DAN TIDAK ADALAH JAWAPANYA KERANA IA BERGANTUNG KEPADA PENGALAMAN DAN MINAT MASING-MASING.YANG PENTING ADALAH KESIHATAN DALAMAN DAN LUARAN DAPAT DITINGKATKAN SERTA UNTUK MENANAM MINAT WALAUPUN TIDAK BERMINAT.

DIMANA KITA AKAN BERKAYUH? TEMPAT KAYUHAN AKAN BERUBAH PADA SETIAP MASA DAN DIATAS PERMINTAAN MAJORITI.

BERAPA RAMAIKAH PENGAYUH BASIKAL BUKIT AKTIF DIDALAM NEGARA MALAYSIA?BILANGANNYA ADALAH TERLAMPAU RAMAI, BOLE DIANGGARKAN TELAH MENJANGKAU PULUHAN RIBU PENGAYUH.

BERAPA JAUHKAH KITA AKAN BERKAYUH?JIKA SAYA MAMPU MELAKUKAN KAYUHAN SEJAUH 1RIBU KM SOLO TANPA SEBARANG PENGALAMAN LUAS DALAM USIA SAYA 30TAHUN DAN TIDAK TERMASUK JUMLAH KAYUHAN LAIN SELAMA HAMPIR 15 TAHUN TELAH BERKAYUH,SEKALIAN MEMANG BOLEH MELAKUKANNYA.SEKALIAN AKAN DIPERHATIKAN UNTUK MEMASTIKAN KEKUATANNYA.JARAK KAYUHAN SEKURANG-KURANGNYA 15KM MINIMUM.

KELAB INI TERBUKA KEPADA SELURUH LAPISAN MASYARAKAT 1MALAYSIA.
SEBARANG PERTANYAAN SILA E MAIL KEPADA SAYA.

TERIMA KASIH DAN SELAMAT DATANG

KESIHATAN UNTUK 1PEKIDA DAN 1MALAYSIA
No comments:

Post a Comment

JOM KAYUH LAGI

JUMLAH PENGAYUH

SEMBANG-SEMBANG


ShoutMix chat widget